Schilder Zoetermeer

 

Binnenschilderwerk

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk en stukadooren">Stukadoren Sierpleister Spachtelputz. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasweesel behangen spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Schilder Zoetermeer is gespecialiseerd in alles dat met binnenschilderwerk te maken heeft. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht, en ook bewoners van monumenten kunnen rekenen op goede kennis van zaken.
Sinds een aantal jaar is het verboden om voor binnenschilderwerk gebruik te maken van verf met oplosmiddelen. Dit is namelijk slecht voor mens, dier en milieu. De verf waar Schilder Zoetermeer gebruik van maakt is op watergedragen basis. Naast de milieuvoordelen, kent dit ook nog andere pluspunten zoals een zeer snelle droogtijd. Met deze verf kunt u nog dezelfde dag uw deuren en ramen sluiten!

 

 

Wilt u alleen uw muren verven? Of hebben ook uw houtwerk, deuren en kozijnen een behandeling nodig? Alles is mogelijk bij Schilder Zoetermeer. We maken uitsluitend gebruik van professionele verf van Sikkens Sigma Coating Flexsa Histor die de juiste transparantie of dekking heeft en bovendien kleurecht is. Dit gebeurt natuurlijk in overleg en naar uw wensen.

Bovendien kan Schilder Zoetermeer u voorzien in Kleuradvies. Er is een groot aantal kleuren beschikbaar van modern en eigentijds tot klassiek. Indien u geïnteresseerd bent in de binnen schilder werkzaamheden van Schilder Zoetermeer, of als u graag een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier.

Hier kunt u tevens terecht voor vragen of opmerkingen. Onze medewerkers zullen u aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Het Schilder Zoetermeer team.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat