Schilder Zoetermeer

 

Schilder Zoetermeer Glasweefselbehangen Glasvezelbehangen vanaf € 10,50 m2

 

Glasweefselbehang Glasvezelbehang

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk stukadooren">Stukadoren Sierpleister Spachtelputz. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasweesel behangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen Vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Glasweefselbehang is helemaal van deze tijd. Het gebruik van dit behang is de laatste jaren zeer sterk toegenomen en dat heeft te maken met de twee prettige eigenschappen van glasweefselbehang. Ten eerste heeft het een zeer hoge decoratieve waarde; veel mensen kiezen voor de mooie structuren die tot uiting komen in het behang. Daarnaast is de kwaliteit van glasweefselbehang een belangrijke motivatie. Het is zeer sterk en is in staat kleine onregelmatigheden in de wand mooi af te werken. Valt u ook voor glasweefselbehang? Schilder Zoetermeer biedt u graag de helpende hand.

Schilder Zoetermeer Glasvezelbehang

Aanbieding: Glasweefsel behangen en latex-spuiten">latex spuiten.

Voor het glasweefsel behangen en airless airmix latex-spuiten">latex spuiten hebben wij voor u de ultieme aanbieding. Uw wanden in een pakket en latex gespoten wit of kleur.

Vanaf € 15,00 m2 incl. materiaal excl. btw.

 

 

Glasweefselbehang Glasvezelbehang kan worden toegepast op vlakke en gladde ondergronden, zoals gepleisterde wanden en reeds met muurverf behandelde ondergronden. Ook is het toe te passen op spaanplaat, triplex, hardboard en hard schuimplaat. Glasweefselbehang is tot wel 3 mm scheur overbruggend en dit maakt het de ideale keuze voor nieuwbouwwoningen. Mochten er hier haarscheuren optreden dan blijven deze met glasweefselbehang onzichtbaar.

Ook bij renovatie en onderhoudswerkzaamheden is glasweefsel een slimme en duurzame keuze. Wanden die gevoelig zijn voor mechanische beschadigingen krijgen met glasweefselbehang een sterke toplaag.

Afwerking
Glasweefsel behang kan worden afgewerkt met latex muurverf. Hierdoor kunt u dit behang in iedere gewenste kleur laten afwerken. Ook hier helpt Schilder Zoetermeer u graag mee. De investering in glasweefselbehang is voor toekomstig onderhoud zeer voordelig. Veelal kan worden volstaan met het aanbrengen van één nieuwe onbrandbare verflaag.

Heeft u vragen over glasweefsel behang, of wilt u graag vrijblijvend een aanvraag doen, dan kunt u contact met ons opnemen via het aanvraag formulier.

Glasweefsel behang is in diverse structuren te verkrijgen, zoals
Glasweefsel behang fijn
Glasweefsel behang standaard
Glasweefsel behang grof
Glasweefsel behang visgraat
Glasweefsel behang diagonaal
Glasweefsel behang streep
Glasweefsel behang visgraat geïmpregneerd
Glasweefsel behang standaard geïmpregneerd
Glasweefsel behang fijn geïmpregneerd
Mocht u twijfelen of glasweefselbehang voor u de juiste keuze is dan kunt u bij Schilder Zoetermeer altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Andere opties zouden kunnen zijn:

Vinylbehang
Vinylbehang onderscheidt zich voornamelijk van gewoon behang door zijn goede reinigbaarheid en stootvastheid. Ook hier geldt de grote verscheidenheid aan dessins.

Papierbehang
Het standaard behang is verkrijgbaar in alle kleuren en motieven. Het is een ideale decoratieve afwerking voor elke woonkamer of slaapkamer. Voor een ieder is een passend behang te vinden in de vele stalenboeken.

Wij werken met diverse merken
Alphaskin                               van Sikkens

Meesterhand                         van Sikkens

ProGold Glasweefsel             van Sigma

CreaGlas Weefsel                 van Brillux

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Zoetermeer team.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat