Schilder Zoetermeer

 

Impregneren Hydrofoberen gevels

 

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk en Stukadooren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasvezel behangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen Vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Schoonmetselwerk
Een baksteen is poreus en grof van substantie hierdoor hebben algen, uitlaatgassen en micro-organismen vrij spel. Op de lange termijn zullen deze verontreinigingen schade aanrichten om nog maar te zwijgen van het aanzicht. Schilder Zoetermeer heeft zich gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van schoonmetselwerk d.m.v. hoge druk waterreiniging op 110 gr. Celsius in combinatie met Hydrofoberen.

 

 

Hydrofoberen
Hydrofoberen is een moeilijk woord voor het behandelen van schoonmetselwerk met een kleur loze substantie die waterafstotend is. Zowel in de nieuwbouw als in de traditionele bouw is vochtdoorslag een veel voorkomend probleem. Vaak worden er ingrijpende en met name dure oplossingen aangedragen, terwijl de oorzaak er niet mee verholpen wordt. Een betaalbare en prijsbewuste oplossing is Hydrofoberen!

Muurwerken
Een onbehandelde gevel is een uitstekende voedingsbodem voor micro-organismen. Vaak wordt gekozen voor een nieuwe afwerklaag terwijl de oude laag nog in goede technische conditie verkeerd, echter optisch is de gevel niet meer in goede conditie. Het behandelen van de gevel kan dan uitkomst bieden.

Neemt u gerust contact met ons op of vult u ons aanvraagformulier in voor de mogelijkheden u kunnen bieden.!

Het Schilder Zoetermeer team. Schilder Zoetermeer is onderdeel van Kennisbouw BV.

 

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat