Schilder Zoetermeer

 

Onderhoudscontracten

 

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk en stukadooren">Stukadoren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasvezel behangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen Vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Binnenkort komen wij met zeer aantrekkelijke Onderhoudscontracten. Wij zijn nog met partijen in onderhandeling om voor u straks een passend pakket aan te bieden.

Als bepaalde werkzaamheden periodiek te kostbaar voorkomen, is het aantrekkelijk om te kiezen voor een samenwerking op contractbasis. Door met de klant goede afspraken maken over de prijs van het onderhoudscontract.

Of over de resultaten de werkzaamheden die dan verricht worden. Voor elke branche en voor elke situatie hebben we een passende contractvorm. Onze onderhoudscontracten worden keurig met u doorgenomen.

Een heldere visie staat daarbij voorop en zo zorgen we voor meerjarige afspraken. Waar wij samen met u ons graag op vastleggen. En voor welke vorm u ook kiest, u hebt bij een onderhoudscontract opmaat heeft u bij ons altijd één centraal aanspreekpunt.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Zoetermeer team.

 

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat