Schilder Zoetermeer

 

Meubels schilderen spuiten

 

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk en Stukadooren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasvezel behangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen Vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Meubels worden gebruikt in en om het woonhuis. Meubels zijn relatief immobiele voorwerpen en worden gemaakt door meubelmakers en meubelfabrikanten.

Meestal bestelt de klant het gewenste meubel bij een woonspeciaalzaak waarop deze op bestelling bij de fabriek wordt gemaakt en afgeleverd bij de klant thuis. Een Zweedse meubelfabrikant is bekend geworden door haar zelfbouwpakketten. Na aankoop kan de klant het meubel direct zelf in elkaar zetten.

 

Meubels en met name houten meubels komen veel voor in huishoudens en horeca. Deze meubels kunnen een prima tweede leven krijgen door ze te schilderen of te spuiten. Meubels spuiten of schilderen gaat niet zomaar. Om een optimale hechting te krijgen tussen verf en het meubelstuk is het belangrijk dat het meubelstuk goed gereinigd is. De onderdelen worden vetvrij gemaakt en vervolgens geschuurd of gestaald om de hechting te vergroten. Tussen het spuiten onderling en het meubelstuk kunnen de volgende hechtingprincipes ontstaat:

Meubels met verf schilderen of spuiten is de algemene term voor producten die bedoeld zijn om een voorwerp te beschermen of te verfraaien door het van een pigmenthoudende laag te voorzien. Tevens zijn er mogelijkheden om voorwerpen opvallend te maken door het gebruik van hoogwaardige kleurlakken.
Een verfspuit bestaat uit een hervulbaar vat waarop een spuitdeel is geplaatst welke laatste via een slang met een compressor of met een vat met gecomprimeerde lucht is verbonden. met een al kleine compressor kunt u al leuke meubels spuiten.
Ook de gewonen spuitbus kunt u hanteren er zijn speciaalzaken die spuitbussen verkopen met net iets meer druk. Deze worden speciaal voor u gevuld met de lak naar keuzen. Voor  graffitiwerk wordt meestal een spuitbus gebruikt waarbij verf en drijfgas samen in één vat zijn aangebracht. deze zijn relatief goedkoop maar minder geschikt voor meubels spuiten.
U kunt het ook laten doen daarvoor staat Schilder Zoetermeer u graag terzijde.
Neemt u gerust contact met ons op of vul ons aanvraagformulier in voor de mogelijkheden die wij u kunnen beiden.!

Het Schilder Zoetermeer team.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat