Schilder Zoetermeer

 

Onderhoudsinspectie

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk en Stukadooren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasvezel behangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen Vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Een onderhoudsinspectie kan veel gebreken aan het ligt brengen wat eigenlijk onderhoud nodig heeft. Het geeft u een beeld of uw object nog in goede staat verkeert. Bij verkoop van uw woning zal een onderhoudsinspectie in combinatie met een onderhoud u een hogere taxatie opleveren.

Onderhoudsinspecties zijn nodig om te controleren of de opname die in een meerjarig onderhoudsplan zijn gemaakt ook stroken met de werkelijkheid.

 

 

Voordat er onderhoud aan een woning of gebouw wordt gepleegd wordt er meestal geïnspecteerd of dit onderhoud ook echt nodig is. Er kan tijdens de inspecties blijken dat er klein onderhoud nodig is zoals het verricht of bijwerken van kitvoegen tijdens het controleren van kozijnen. Hiervoor kan op korte termijn een afspraak gemaakt worden vor het verrichten van deze werkzaamheden.

Onderhoud kan vroegtijdig nodig blijken maar ook in een later stadium nodig zijn. De mate van onderhoud kan sterk variëren. Aan de hand van een woning of gebouwinspectie kan gecontroleerd worden of er aanpassingen gedaan moeten worden in een meerjarig onderhoudsplan.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Zoetermeer team.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat