Schilder Zoetermeer

 

Over ons – Schilder Zoetermeer

De betaalbare schilder van uw regio!

 

Nieuws Schilder Zoetermeer

Bij Schilder Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk en stukadooren">Stukadoren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasvezelbehangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Houdt u van traditioneel of van modern? Schildersbedrijf Schilder Zoetermeer is van alle markten thuis en daarom kunnen we u altijd van dienst zijn. Tevens voorzien wij u graag van een gedegen Kleuradvies.

Waarom is het belangrijk om uw huis goed te onderhouden?
Ten eerste draagt het natuurlijk bij aan een prettig wooncomfort. Daarnaast kan het u ook veel geld besparen, want door achterstallig onderhoud kunnen er onnodig hoge kosten ontstaan. Mocht dit het geval zijn dan helpen wij u hier natuurlijk graag mee, maar het is beter om dit te voorkomen. Door regelmatig Onderhoud blijft uw woning waardevast. Dit is een fijn gevoel voor de toekomst.

Ook de toekomst van het milieu staat voor ons centraal: door het gebruik van watergedragen verf weet u zeker dat de vervuiling tot een minimum beperkt wordt en dat veiligheid voorop staat.

Wist u dit al 6% BTW op al uw onderhoud !
Sinds 2009 is het extra voordelig om gebruik te maken van onze diensten! Door een ingevoerde btw-maatregel kunt u gebruik maken van het gunstige 6%-tarief indien u woning ouder is dan twee jaar. Dit geld zowel voor de schilder- als behangwerkzaamheden, stukadooren">stukadoren, spack-spuiten">Spack spuiten, latex-spuiten">latex Spuiten en Hydrofoberen. Twijfelt u of u in aanmerking komt? Of heeft u vragen over de exacte voorwaarden? Als u het Contactformulier invult zullen wij u vraag zo spoedig mogelijk behandelen.

Het Schilder Zoetermeer team. Schilder Zoetermeer is onderdeel van Kennisbouw BV.

 

 

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat