Referenties

 

Schilder Zoetermeer referenties

 

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk stukadooren">Stukadoren  Sierpleister Spachtelputz.Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasweeselbehangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

 

Schilder Arnhem Groot Vijverdal Arnhem

Groot Vijerdal Arnhem wanden in kleur.

Medio Augustus 2013 heeft Schilder Arnhem is deze woning de wanden voorzien van mooie eigentijdse kleuren.

Het Arnhem-Noordse “Zwaluwpark” gelegen gezinswoning met riant terras, eigen parkeerplaats en berging.

Gelegen in een bijzonder woningbouw project ontworpen door Mecanoo architecten. Bij het ontwerp is uitgegaan van moderne architectuur passend binnen een stedelijke maar vooral ook groene omgeving. Vanuit de woning ervaart u maximaal de bijzondere ligging in het park. Aan de entreezijde zicht op de binnentuin, vanaf uw eigen ruime terras zicht op het groen van het omliggende park.

 

De woning heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en een berging alwaar u bijvoorbeeld uw fietsen kunt stallen.

 

Op fiets en- loopafstand van het centrum van Arnhem, park –en zwembad “Klarenbeek” en met busverbindingen op steenworp afstand is het niet alleen heerlijk wonen maar ook nog eens zeer praktisch. Uitvalswegen als bijvoorbeeld de A12/50 zijn binnen minuten aan te rijden.

 

De woning is volwaardig geïsoleerd, helemaal klaar voor de toekomst en biedt het een zeer aangenaam wooncomfort.

Schilder Zoetermeer Nieuwbouw Almere

Bij deze woning zijn de wanden eerst het behang verwijderd door de opdrachtgever zelf. En vervolgens heeft Schilder Zoetermeer voor-gestreken met een primer om doorslag te voorkomen.
Ramen deuren en kozijnen zijn zorgvuldig afgeplakt met folie en papier.
De wanden zijn eerst voor gespoten met spack Ral 9010 en de stukadoor is deze gaan messen.
In de tweede laag is de korrelstructuur aangebracht en het afplakwerk weer verwijderd.
Deze woning is in 1 dag opgeleverd

 

 

 

Het Schilder Zoetermeer team.

Schilder Utrecht Felix Orttlaatje Soest

Bij dit project is het plafond in de woonkamer gestukadoord en zijn de V-Naden eerst dichtgezet. Het plafond is gestukadoord en in twee lagen gespoten met latex in de kleur wit. De wanden zijn even eens behandeld met latex. Door de ondergrond eerst voor te behandelen zorgt dit voor een goede basis voor de tweede afwerklaag. Het Airless spuiten gebeurt met lage druk zodat er nagenoeg geen spuitnevel ontstaat.

 

Schilder Amersfoort Prinsessenlaan Ede

 

Bij dit pand twee onder één kap is in de periode Oktober 2012 groot schilderonderhoud uitgevoerd.
Bij dit pand is het houtwerk per gevel behandeld, en er is gewerkt met een rolsteiger met dakkapel toeloop steiger. Tijdens het onderhoud zijn ook de dakgoten schoongemaakt wat door de omringende bomen een paar keer per jaar nodig is.
Er is een Sikkens Rubbol XD lak geadviseerd voor dit pand om een duurzaamheid van tien jaar te garanderen. De bestaande kleuren zijn gehandhaafd. G0.05.85 Mergelwit en N0.05.10 Grachtengroen. Bij dit project zijn de regenwaterafvoeren mee gelakt in het grachtengroen. Dit pand is voor de komende jaren goed geconserveerd en is beschermt tegen weersinvloeden.
Op dit schilderproject was een kortingsbon van Groupon van toepassing.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat