Schilder Zoetermeer

 

Kleuradvies

Kleuradvies op maat voor nieuwbouw en bestaande bouw.

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk stukadooren">Stukadoren Sierpleister Spachtelputz. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasweesel behangen  spack-spuiten">Spack spuiten, Airmix en Airless latex-spuiten">Latex spuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen Vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

Kleur is een eigenschap van licht die wordt bepaald door zijn golflengte (of de samenstelling van verschillende golflengtes waaruit het licht is samengesteld).

Licht nemen wij waar wanneer elektromagnetische straling met een golflengte tussen 750 en 400 nanometer ons oog bereikt.

De term kleur wordt ook gebruikt voor de eigenschap van voorwerpen die door een weerkaatsing van een gedeelte van het elektromagnetische spectrum deze interactie veroorzaken. Het meest bekendste natuurverschijnsel is Regen en zonlicht (Regenboog).

 

 

Kleur advies
Hoe vertalen wij nu deze mooie kleuren in een kleuradvies naar u als klant. Het belangrijkste is dat de klant zich prettig voelt in zijn woonomgeving. Kleur en advies speelt daarbij een belangrijke rol. Het proberen de klant iets exclusiefs te bieden is misschien soms wel wat aan de gewaagde kant. Het kan voorkomen dat u zelf nooit zoiets had bedacht, maar sommige combinaties komen zeer mooi tot hun recht. Als Schilder Zoetermeer u een kleuradvies geeft zullen wij er zorg voor dragen dat tijdens de werkzaamheden ook deze adviezen correct worden omgezet.

Nieuwe kleuren
Met een nieuw advies in een interieur worden klassieke kleuren en moderne kleuren moeiteloos gecombineerd. Vooral met de warme uitstraling van lichtinval en verlichting is bij een nieuw interieur of klassieke inrichting net zo belangrijk. Ook vrolijke kleuren in contrast met donkere kleuren in het interieur zorgen voor een goede combinatie. Kortom u kunt bij bepaalde inrichting veel kanten op. Of u nu van moderne kleuren houd of van klassieke kleuren met ons kleuradvies is alles is mogelijk.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Zoetermeer team.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat