Schilder Zoetermeer

 

Winterschilder.

Nu 10% korting
Binnenwerk
Buitenwerk
Kleuradvies

Winterschilder in de wintermaanden

Bij Schilder-Zoetermeer (de betaalbare schilder in uw regio) bent u aan het juiste adres voor al uw Binnen– en Buitenschilderwerk, Behangwerk en stukadooren">Stukadoren. Wij verzorgen schilderwerk in diverse kleuren met lakken van top kwaliteit. Tevens verzorgt Schilder-Zoetermeer Glasweeselbehangen  Spackspuiten, Airmix en Airless – latex-spuiten">Latexspuiten Gevels Impregneren Hydrofoberen vloeren Coaten in Gelderland en Nederland. Onze vakmensen komen bovendien graag bij u langs voor een gedegen Advies op maat.

Mob: 06-44493953

De Winterschilder staat van 21 september tot en met 21 maart weer voor u klaar. U heeft 10% winterkorting op de manuren.

Voor bedrijven, particulieren bedrijven en organisaties is het aantrekkelijk schilderwerk uit te laten voeren in de winter. Door gebruik te maken van de winterschilder en de subsidieregeling zullen de kosten van het schilderwerk voordeliger uitvallen dan wanneer het in de zomer wordt uitgevoerd.

De winterschilder subsidieregeling is komen te vervalen waren het niet dat Schilder Zoetermeer voor het toekennen van de winterschilder subsidie zijn eigen aantal regels heeft opgesteld. De winterschilder Schilder Zoetermeer verzorgt voor u als opdrachtgever de administratieve afhandeling, zodat u direct gebruik kunt maken van deze winterschilder regeling. In de winter geeft de winterschilder één manuur korting per dag op behang sauzen glasweefsel en schilderwerk.

 

 

Al jaren is het gebruikelijk dat binnen de winterschilder schilderwerkzaamheden gestimuleerd worden door het verstrekken van een Winterschilder wintersubsidie, voor particulieren, bedrijven maar ook non-profit organisaties is deze wintersubsidie leverbaar.

Net als in voorgaande seizoenen verleent het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud geen aantrekkelijke winterschilder premies voor onderhoud binnen schilderwerk meer. Dit is nu helaas te komen vervalen vandaar dat de winterschilder Schilder Zoetermeer zelf de korting geeft.

Sinds vorig jaar was er nog de premieregeling uitgebreid met een subsidie voor de extra kosten voor afgeschermd buitenwerk. In tegenstelling tot de premie voor binnenwerk wordt deze premie Dit is nu helaas te komen vervallen vandaar dat de winterschilder Schilder Zoetermeer zelf de korting geeft.

Door gebruikmaking van professionele afschermingsmiddelen heeft de winterschilder Schilder Zoetermeer ons zelf de mogelijkheid geboden om vakwerk af te leveren in na zomerse maanden. Dit kan alleen door gebruik te maken van daartoe geschikte materialen die door de bedrijfstak in samenwerking met de verffabrikanten zijn ontwikkeld. De winterschilder hebben een verkorte uithardingstijd, waardoor ramen en deuren zeer snel weer gesloten kunnen worden.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het Schilder Zoetermeer team.

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Binnen 24 uur sturen wij u de kosten en de mogelijkheden.

WhatsApp chat